Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία με τις διακοπές ρεύματος στην Αλμωπία - Δείτε το ρεπορτάζ του AridaiaNewsTV (ΒΙΝΤΕΟ)


Ποδαρικό με διακοπή ρεύματος έκανε ο χειμώνας στην Αλμωπία το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Πρώτη μέρα που ο καιρός θύμισε χειμώνα και ο ΔΕΔΔΗΕ φρόντισε να εξασφαλίσει ένα... ρομαντικό Σαββατόβραδο στους κατοίκους της Αριδαίας και αρκετών τοπικών κοινοτήτων.

Όπως είναι λογικό, τα social media κατακλύστηκαν από τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών, οι οποίοι βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Η οργή και η αγανάκτηση χτύπησαν «κόκκινο». Ωστόσο, αναρωτιόμαστε: Αρκεί αυτό; Λίγες μέρες μετά, έχουμε ήδη ξεχάσει το γεγονός, μέχρι την επόμενη διακοπή.

Δυστυχώς, εδώ και χρόνια το απαρχαιωμένο δίκτυο της περιοχής μας συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί και κανείς δεν έχει ασχοληθεί με ουσιαστικό τρόπο. Λόγια, «κορώνες», προτάσεις που ακούγονται ευχάριστα στα αυτιά των αγανακτισμένων πολιτών και ουσία μηδέν. Η Αλμωπία στο περιθώριο, με ένα δίκτυο που θυμίζει περισσότερο Ουγκάντα παρά ένα ευρωπαϊκό κράτος.

Διαβάσαμε μάλιστα πρίν από περίπου ένα χρόνο και την πρόταση Αντιδημάρχου, ο οποίος μέσω facebook είχε δηλώσει ότι η μόνη λύση είναι να γίνει μήνυση κατά του ΔΕΔΔΗΕ. Ο χρόνος έδειξε ότι πρόκειται για μία πρόταση που στερείται σοβαρότητας, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Ήταν μόνο ένα «πυροτέχνημα» της στιγμής και τίποτα παραπάνω. Θα τη βλέπαμε με μεγάλη σοβαρότητα, αν συνοδευόταν και από τις ανάλογες ενέργειες.

Αξίζει να αναφερθούμε όμως και στους Βουλευτές της περιοχής μας, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν προωθήσει το συγκεκριμένο σοβαρότατο ζήτημα. Δεν έχουμε δει κάποια παρέμβαση στη Βουλή ή στα αρμόδια Υπουργεία. Αν δεν είναι αυτό σοβαρό ζήτημα που θα πρέπει να τους απασχολήσει, τότε ποιο; Οφείλουν να αναζητήσουν λύσεις και να πιέσουν ώστε να αντικατασταθεί επιτέλους το απαρχαιωμένο δίκτυο.

Είναι γεγονός ότι για άλλη μια φορά οι διαμαρτυρίες και η αγανάκτηση δεν παρείχαν κάποια λύση. Θα θυμηθούμε ξανά το πρόβλημα, την επόμενη φορά που θα κοπεί το ρεύμα. Μέχρι τότε, επιστροφή στον λήθαργο. 

Δείτε το ρεπορτάζ του AridaiaNewsTV: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News