Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σημαντική ανακοίνωση της ΔΕΥΑ για το πόσιμο νερό σε Ξιφιανή και Άλωρο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΞΙΦΙΑΝΗΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Ξιφιανής ότι σήμερα Τρίτη 21/11/2023 θα πραγματοποιηθεί υπερχλωρίωση της δεξαμενής του οικισμού. Οι εργασίες απολύμανσης και καθαρισμού αυτής, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 23/11/2023.

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε όλους τους κατοίκους να μην χρησιμοποιούν το νερό της βρύσης ως πόσιμο από σήμερα το μεσημέρι (15:00) μέχρι και μεθαύριο Πέμπτη μεσημέρι την ίδια ώρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΑΛΩΡΟΥ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Αλώρου ότι σήμερα Τρίτη 21/11/2023 θα πραγματοποιηθεί υπερχλωρίωση της δεξαμενής του οικισμού. Οι εργασίες απολύμανσης και καθαρισμού αυτής, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22/11/2023.

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε όλους τους κατοίκους να μην χρησιμοποιούν το νερό της βρύσης ως πόσιμο από σήμερα το μεσημέρι (15:00) μέχρι και αύριο Τετάρτη μεσημέρι την ίδια ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News