Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Κλείνει το ψηφοδέλτιο του Τζιτζικώστα στην Πέλλα - Ποια ονόματα έχουν «κλειδώσει»


Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για να κατατεθούν και επίσημα στο Πρωτοδικείο οι υποψηφιότητες για τις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Μπορεί τα βλέμματα να στρέφονται κυρίως στις Δημοτικές Εκλογές, αλλά και στην Π.Ε. Πέλλας το προεκλογικό σκηνικό αρχίζει να είναι ιδιαίτερα θερμό.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας καταρτίζει ήδη τη λίστα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.

Μέχρι στιγμής, τα ονόματα του ψηφοδελτίου που έχουν «κλειδώσει» είναι του νυν Αντιπεριφερειάρχη Δάνη Τζαμτζή, του Περιφερειακού Συμβούλου Πέτρου Ζέρζη, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας Γιώργου Γκλαβάκη, του Απόστολου Φάκκα, της Ράνιας Αντωνίου, της Σοφίας Φαρσακίδου και της Ζαφειρίας Κρούμτση.

Υπολείπονται τρεις θέσεις, καθώς στην Π.Ε. Πέλλας οι υποψήφιοι θα είναι δέκα.

Θυμίζουμε, ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

2 σχόλια:

  1. Δρόμο για την Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει ο νομός ανισόπεδη στα φανάρια της Σίνδου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News