Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Σταύρος Βαφειάδης: «Ο Δήμος Αλμωπίας να πρωταγωνιστήσει στο αίτημα για άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης της Πέλλας»


Πρωταγωνιστικό ρόλο στην τοπική οικονομία της Αλμωπίας, διαδραματίζει ο τουρισμός, που με ναυαρχίδα τα Λουτρά φέρνει πολλούς επισκέπτες και κατ’ επέκταση πολλά έσοδα στην περιοχή μας. Παρά ταύτα, οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι τεράστιες σε σχέση με όσα έχουν επιτευχθεί έως σήμερα.

Αυτό από μόνο του είναι αρκετό, για να γίνει επιτέλους ο Δήμος μας πρωταγωνιστής στη διεκδίκηση του αιτήματος για άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης του Νομού μας. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, η Πέλλα είδε για τελευταία φορά μεγάλο οδικό έργο, επί Υπουργίας του συντοπίτη μας Γεώργιου Πασχαλίδη. Ένα έργο με τεράστια οφέλη για την περιοχή μας, που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Η επόμενη Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας, οφείλει να διεκδικήσει σθεναρά την άρση αυτής της συγκοινωνιακής απομόνωσης. Οφείλει να μπει μπροστά, μαζί με τους πολίτες, δια μέσω των τοπικών φορέων, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους. Το οφείλει πρώτα απ’ όλα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν επενδύσει στον τόπο και έχουν συμβάλλει με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Το οφείλει σε όλους τους Δημότες, που αξίζουν να τυγχάνουν των ευεργετημάτων μιας ενδεχόμενης αύξησης του τουρισμού, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αν γίνουν τα κατάλληλα οδικά έργα.

#Αλμωπία_μπορείς

#μαζί_δυνατά #με_τον_Σταύρο

Σταύρος Βαφειάδης

Δημοσιογράφος

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News