Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Δήμος Έδεσσας: Ο Βασίλης Μούσιος υποψήφιος με τον Γιάννη Τσεπκεντζή


Ο Βασίλης Μούσιος είναι απόφοιτος του τμήματος Φυτικής Παραγωγής της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης!

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε μια σύγχρονη εταιρεία οργάνωσης, προγραμματισμού και ανάπτυξης με ιδιαίτερη εξειδίκευση στον αγροτικό χώρο με αντικείμενο τα προγράμματα Σχεδίων Βελτίωσης, Νέων Αγροτών και δηλώσεις ΟΣΔΕ.

Συγχρόνως ασχολήθηκε με καινοτόμα συστήματα ευφυούς γεωργίας που στοχεύουν στη μείωση της κατανάλωσης των φυσικών πόρων μέσω των μοντέλων κυκλικής οικονομίας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και στα μοντέλα προσδιορισμού αποτυπώματος άνθρακα.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε εταιρείες εμπορίας αγροτικών εφοδίων του νομού, ενώ παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των μετασυλλεκτικών εφαρμογών του Συστήματος Ποιότητας SmartFresh που αφορούν στο κρίσιμο ζήτημα της διασφάλισης της ποιότητας και προστασίας του φρούτου μετά τη συγκομιδή του.

Το πλήθος των εταιρειών που εργάστηκε και των προγραμμάτων επιμόρφωσης σε συνδυασμό με το χαρακτήρα του προσφέρουν στην Κοινωνία σε Κίνηση ένα συνεργάτη έμπειρο, εξωστρεφή, αποτελεσματικό με πίστη και ικανότητα στην ομαδική εργασία αλλά και στην προσαρμογή σε δυναμικό περιβάλλον!

Ο Βασίλης είναι παντρεμένος με την Τριανταφυλλιά Τεχοβίτου με την οποία έχουν ένα παιδάκι!

Η κοινωνία σε Κίνηση καλωσορίζει άλλον έναν ικανό νέο με όνειρα για έναν πιο όμορφο και παραγωγικό τόπο, κυρίως όμως έναν ευγενικό και χαμογελαστό συνεργάτη! Καλή δύναμη Βασίλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News