Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Δείτε ποιοι εκλέγονται Βουλευτές στην Πέλλα - Τρεις έδρες η ΝΔ, μία ο ΣΥΡΙΖΑ


Στην Π.Ε. Πέλλας εκλέγονται:

Βασιλειάδης Λάκης (ΝΔ)

Σταμενίτης Διονύσης (ΝΔ)

Καρασμάνης Γιώργος (ΝΔ)

Τζάκρη Θεοδώρα (ΣΥΡΙΖΑ)



6 σχόλια:

  1. Και οι τέσσερις βουλευτές για ακόμη μια φορά από τά Γιαννιτσά...
    Η Έδεσσα και η Αλμωπία δίχως Βουλευτή = Αμόρφωτοι και αγράμματοι. Κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μία φορά και οι τέσσερις βουλευτές τής Πέλλας από τά Γιαννιτσά.
    Η Έδεσσα και η Αλμωπία εκτός Βουλής.
    Πότε μωρέ αμόρφωτοι και αγράμματοι θα ξυπνήσετε εδώ στην Αλμωπία μας... Έχουμε μείνει η πιό φτωχή και χειρότερη επαρχία σε όλη την Ελλάδα και τήν Ευρώπη.
    Λυπάμαι πού θα το γράψω : αριστερός δεν υπήρξα ποτέ αλλά με τον Πασχαλιδη υπουργό η Αλμωπια και οι αγρότες ειμασταν ασφαλής και δυνατή.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον Πασχαλίδη υπουργό κάνε μια έρευνα και δες πόσες και ποιες επιχειρήσεις κλείσανε ... Όσο για το αμόρφωτοι και αγράμματοι που είπες θίγεις πρώτα τον εαυτό σου

      Διαγραφή
  3. Μια χαρά. Όλα καλά Τι είχαμε τι χάσαμε; 300 πάλι θα πληρώνονται με τα ίδια χρήματα ενώ θα βρίσκουν λόγους να μειώνουν τις συντάξεις ή να παίρνουν τα χρήματα των συνταξιούχων με την ακρίβεια.
    Σταύρο σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ΥΠΕΣ δείχνουν 2-1-1 και όχι 3-1 οι έδρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου 10:57 θα συμφωνήσω μαζί σου. Πάλι οι ίδιοι, παλι τα λιπάσματα στα ύψη, τα φυτοφάρμακα στα ύψη, το ηλεκτρικό ρεύμα στο Θεό, οι τιμές των προϊόντων στον πάτο. Θα δείτε τώρα που θα κάνετε ΟΣΔΕ πόσο θα πάνε τα ασφάλιστρα στα χωράφια (ΕΛΓΑ). Ειδικά σε επιτραπέζια βερίκοκα, νεκταρίνια και κεράσια. Άσε που πληρώνουμε και δεν μπαίνουν στις αποζημιώσεις. Πέρυσι περνάνε το συμπηρυνο οι βιομηχανίες με 12 λ σαν κλαρισιο χυμό. Άκουσον άκουσον κλαρισιο χυμό...μουγγα οι βουλευτές μας. Πού ήταν να στηρίξουν οι οι βουλευτές τους αγρότες μας. Μόνο η μαρμίτα έχει σημασία. Βρε ουστ!!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News