Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

«Εφτάψυχη» η Θεοδώρα Τζάκρη: Κατάφερε να κρατήσει την έδρα της στη Βουλή, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε


"Καρδιοχτύπησε" η Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς ήταν ίσως η πρώτη φορά στην μακρά κοινοβουλευτική της πορεία που κινδύνευσε να χάσει την έδρα της στη Βουλή. Και αυτό γιατί, η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδικό επίπεδο ήταν πολύ μεγάλη.

Θυμίζουμε ότι στις εκλογές του Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα πήρε 16.831 ψήφους, με την Θεοδώρα Τζάκρη να παίρνει 11.500 ψήφους. Στις σημερινές δεύτερες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε περίπου 15.000 ψήφους στην Πέλλα και διατηρεί την έδρα της η Θεοδώρα Τζάκρη που ήταν πρώτη στη λίστα.

Το γεγονός έχει τη δική του σημασία, αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια μείωση εδρών του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά και το ότι κορυφαία στελέχη έμειναν εκτός Βουλής.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News