Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Μια διαφορετική συνταγή για πατάτες φούρνου που θα σας ξετρελάνει


Οι πατάτες είναι ένα αγαπημένο φαγητό. Και οι πατάτες φούρνου ο καλύτερος τρόπος να τις τρώμε. Υπάρχει μια συνταγή με ένα υλικό που τις απογειώνει.

Και αυτό το υλικό είναι το γάλα εβαπορέ. Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι θα σας ξετρελάνει.

Υλικά

- Πατάτες

- 1 κουτί εβαπορέ γάλα

- Βούτυρο

- Τυρί τριμμένο

- Αλάτι

- Πιπέρι

Πως να το εκτελέσετε

Καθαρίζουμε αρχικά τις πατάτες και τις κόβουμε σε σχήμα ροδέλας, όπως όταν φτιάχνουμε τον μουσακά. Τις βάζουμε σε ένα ταψί και τις περιχύνουμε με το γάλα εβαπορέ. Βάζουμε νερό στο κουτί του εβαπορέ και το χύνουμε και αυτό στο ταψί. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και πριν τις βάλουμε στο φούρνο, ρίχνουμε κομματάκια βούτυρο.

Ύστερα τις σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο και τις κοιτάμε συχνά. Μόλις μπορούμε να τις τσιμπήσουμε, τότε αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, ώστε να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το τυρί, αφήνουμε στο φούρνο για 2 ακόμα λεπτά και σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News