Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Στη Σκύδρα ο Λάκης Βασιλειάδης


Ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε εχθές Σάββατο τη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της Σκύδρας, συμμετέχοντας σε κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας. Οι αντιπρόσωποι μοίρασαν το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023-2027 και συζήτησαν με πολίτες, παραγωγούς, επαγγελματίες, εμπόρους και καταστηματάρχες επιμέρους προβλέψεις για ζητήματα που τους αφορούν άμεσα.

Ο Λάκης Βασιλειάδης τόνισε πως στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ψηφίζουμε για την Ελλάδα και για την Πέλλα της επόμενης τετραετίας, αναφέροντας πως τα θεμέλια έχουν μπει σε πολλούς τομείς, αλλά χρειάζεται δουλειά ακόμα μέχρι για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει για τον τόπο μας. Υποστήριξε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει δείξει ότι έχει τη βούληση αλλά και την ικανότητα να τους πετύχει.











 

2 σχόλια:

  1. Πάντως η Πέλλα των προηγούμενων τετραετιων είναι για κλάματα.οψομεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέλλα η ξεχασμενη από όλες τις κυβερνήσεις και την παρούσα, τι να πουμε για τον δρόμο που μας έταξαν και θα γίνει μετά από 15 χρόνια, για τα προϊοντα που δεν πανε Ρωσία και τα τρώνε τζάμπα κάποιοι λίγοι, για τις αποζημιώσεις στα ροδάκινα που από 157 ευρώ έγιναν 72 ευρώ, για τα κάστανα που δεν πήραμε τίποτα αλλά σε Βόλο και Ημαθία πήραν λεφτά και πολλά άλλα που δεν μπορώ να θυμηθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News