Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου


Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με τον Άρη στον τομέα της χαράς σου αυτές τις μέρες υπάρχει θετική ενέργεια που ευνοεί την έκφραση και την ψυχαγωγία. Σε αυτήν τη φάση βρίσκεις ελεύθερο χρόνο, αφιερώνεσαι στις δημιουργικές εργασίες και στον ρομαντισμό. Θέλεις να διασκεδάσεις περισσότερο και να κυνηγήσεις την επιθυμία της καρδιάς σου. Σήμερα ο Άρης και ο Βόρειος κόμβος σχηματίζουν ένα τετράγωνο και μπορεί να υπάρξει ένας ανταγωνισμός μεταξύ της επιθυμίας σου για περισσότερο ενθουσιασμό και της ανάγκης για σταθερότητα και διατήρηση των πόρων σου. Πρόσεξε τη βιασύνη και την ανυπομονησία.

Ταύρος

Με τον Άρη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου αυτές τις μέρες, αφιερώνεις περισσότερη ενέργεια στην προσωπική σου ζωή. Αν και αυτή δεν είναι η πιο εύκολη θέση για ομαλή ροή ενέργειας, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να φροντίσεις οικιακά και οικογενειακά θέματα. Είναι μια στιγμή για δραστηριότητες με ή για λογαριασμό της οικογένειας. Πρόσεξε τον θυμό που κρύβεις μέσα σου ή την απογοήτευση που σου προκαλούν οι γύρω σου. Σήμερα με ένα τετράγωνο του Άρη με τον Βόρειο Κόμβο μπορεί να κλιμακωθούν κάποιες εντάσεις, αν νιώσεις ότι η ζωή στο σπίτι συγκρούεται με προσωπικές επιδιώξεις και επιθυμίες.

Δίδυμοι

Με τον Άρη στον τομέα των επικοινωνιών σου, αυτές τις μέρες η καθημερινότητά σου είναι έντονη. Επιδιώκεις προσωπικά ενδιαφέροντα, βγαίνεις έξω, συνδέεσαι με τους άλλους. Θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια και ιδέες σου. Αν και θα πρέπει να προσέξεις λίγο επιθετικές συμπεριφορές ή παρορμητικά λόγια κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μέχρι τις 10/7, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναλάβεις την ηγεσία, να πάρεις πρωτοβουλίες και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου. Με ένα τετράγωνο του Άρη με τον Βόρειο κόμβο σήμερα, μπορεί να χρειαστείς λίγο χρόνο για να τακτοποιήσεις τα συναισθήματα σου.

Καρκίνος

Η επιθυμία σου να βγάλεις χρήματα ή να κάνεις τη ζωή σου πιο ασφαλή είναι ισχυρή αυτές τις μέρες με τον Άρη στον ηλιακό 2ο οίκο σου μέχρι τις 10/7. Ωστόσο θα μπορούσε να υπάρξει κάποια παρορμητικότητα με τις αγορές. Πρόσεξε για ξαφνικές ανάγκες που μπορεί να φαίνονται επιπόλαιες αν σου δοθεί λίγος χρόνος για σκέψη. Μεγάλο μέρος της ενέργεια σου μπορεί να κατευθυνθεί σε επιχειρηματικές προσπάθειες και στην αναζήτηση υλικής ασφάλειας τις επόμενες εβδομάδες.

Λέων

Με την κίνηση του Άρη μέχρι τις 10/7 αναδεικνύεται η διεκδικητικότητα και το θάρρος σου. Αυξάνεται η ενέργειά σου και παίρνεις πρωτοβουλίες. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει έντονες επιθυμίες για να ξεκινήσεις νέα έργα ή να παρουσιαστείς με πιο τολμηρούς, πιο δυναμικούς τρόπους. Έχεις περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, μερικές φορές σε σημείο υπερβολής και είναι καλή ιδέα να βρεις τρόπους να τη διαχειριστείς προς όφελος σου. Σήμερα προσπάθησε να οραματιστείς την κατεύθυνση της ζωή σου ή τα θέματα της καριέρας σου με δημιουργικό, αλλά δομημένο τρόπο.

Παρθένος

Με τη Σελήνη να συνεχίζει τη διέλευση της στον ιδιωτικό ηλιακό 12ο οίκο σου πολλές ώρες της ημέρας, αναζητάς περισσότερη ησυχία. Ωστόσο μόλις η Σελήνη εισέλθει στο ζώδιο σου, εμφανίζεται η ανάγκη σου για συναισθηματική σύνδεση. Είναι καιρός να ακολουθήσεις τα συναισθήματα σου. Ακόμα κι έτσι, με ένα τετράγωνο του Άρη με τον Βόρειο κόμβο μπορεί να παρουσιαστεί ένα δίλημμα. Από τη μία θέλεις να δημιουργήσεις, να εξερευνήσεις καινούρια πράγματα κι από την άλλη θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα.

Ζυγός

Η ενέργεια του Άρη ενισχύει την ενέργεια, το θάρρος και τη διεκδικητικότητα στην κοινωνική σου ζωή κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει έως τις 10/7. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα απασχολημένη πιθανώς από τις απαιτήσεις των άλλων στη ζωή σου. Αν υπάρξει ανταγωνισμός με κάποιους συνεργάτες σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον χρησιμοποιήσεις υπέρ σου και να ενισχύσεις τα κίνητρά σου για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Είναι πιθανό να καταλήξεις σε κάποια συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον σου και μπορεί να σε εμπνεύσει να εργαστείς προς έναν συγκεκριμένο στόχο ή όνειρο.

Σκορπιός

Σήμερα αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και αφιερώνεις χρόνο για να βάλεις προτεραιότητες. Αργότερα σήμερα ωστόσο ετοιμάζεσαι για διασκέδαση και για πιο ευχάριστα συναισθήματα. Με τον Άρη στον ηλιακό 10ο οίκο σου μέχρι τις 10/7 είναι μια περίοδος έντονης ενέργειας και φιλοδοξίας, αλλά και ανταγωνιστικών συναισθημάτων. Αυτή η διέλευση του Άρη αφυπνίζει και ζωντανεύει τους στόχους της ζωής σου, τις ευθύνες, την καριέρα σου.

Τοξότης

Η διάθεση σου για περιπέτεια και ποικιλία είναι έντονη σήμερα. Μπορεί να νιώσεις πιο ενθουσιώδης, πιο θετική και γεμάτη ενέργεια αυτές τις μέρες με τον τρέχοντα κύκλο του Άρη μέχρι τις 10/7. Οι συζητήσεις είναι ζωηρές και παθιασμένες αυτήν τη στιγμή. Σήμερα μπορεί να υπάρχει μια τάση να βιαστείς σε κάτι ή να υποκύψεις στις πιέσεις για να κάνεις πάρα πολλά και γρήγορα. Μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις, πράγμα που καταλήγει στο να αισθάνεσαι διχασμένη μεταξύ της επιθυμίας για περισσότερη εμπειρία ζωής και της ανάγκης να ανακαλύψεις τις λεπτομέρειες.

Αιγόκερος

Με τον Άρη στον ηλιακό 8ο οίκο σου αυτές τις μέρες αναζητάς βαθύτερες συνδέσεις είτε πρόκειται για ένα έργο, ένα άτομο ή τον εαυτό σου. Μπορείς να ανακαλύψεις πολύτιμες πληροφορίες για το παρελθόν σου κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης μέχρι τις 10/7 και η ικανότητα σου να διαχειρίζεσαι το άγχος και την πίεση αυξάνεται ακόμα κι αν αισθάνεσαι πιο ευαίσθητη. Είσαι επίσης πιο πρόθυμη και πιο θαρραλέα από το συνηθισμένο να σκάψεις βαθιά και να αναγνωρίσεις τις ενδόμυχες επιθυμίες σου. Εάν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τη δυναμική της εξουσίας και το μοίρασμα σε μια σχέση, τώρα είναι η ώρα να τα αντιμετωπίσεις άμεσα.

Υδροχόος

Με τον Άρη στο αντίθετο ζώδιο σου αυτές τις μέρες κατευθύνεις τις θαρραλέες, ενεργητικές και δραστήριες ιδιότητες του Άρη σε συνεργασίες, σχέσεις και ομαδική εργασία μέχρι τις 10/7. Αυτή η διέλευση μπορεί να ζωντανέψει συνεργασίες ή αλληλεπιδράσεις και θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για να καθαρίσεις τον αέρα γύρω σου. Είναι δύσκολο να αγνοήσεις προβλήματα σχέσεων ή τη στασιμότητα σε μια βασική σχέση. Οι σχέσεις μπορεί να έχουν μια ανταγωνιστική αίσθηση, αλλά αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που ένα συγκεκριμένο άτομο σε βοηθά να βρεις το θάρρος ή την αυτοπεποίθηση σου.

Ιχθείς

Ο Άρης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου αυτές τις μέρες ζωντανεύει την καθημερινότητα σου. Έχεις τα κίνητρα για να συνεχίσεις τη δουλειά -μέχρι τις 10/7. Έχεις την τάση να αφιερώνεις περισσότερη ενέργεια στην οργάνωση του χώρου σου, την επιδίωξη στόχων υγείας και στην παροχή υπηρεσιών ή στην εργασία σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Πρόσεξε να μην πιέζεις τον εαυτό σου πολύ σκληρά σε αυτούς τους τομείς, αλλά απόλαυσε τη βιασύνη του ενθουσιασμού για να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Η ενέργεια του Άρη είναι ενθουσιώδης αλλά και ανταγωνιστική και μερικές φορές προκαλεί συγκρούσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News