Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Θ. Τζάκρη: Εσφαλμένη η επικοινωνιακή καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ - Το μόνο που κάνουμε είναι να ασχολούμαστε με ζητήματα κουτσομπολιού (ΒΙΝΤΕΟ)


Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, άσκησε κριτική στην επικοινωνιακή εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ζητούμενο είναι το αφήγημα. Και αυτό θα κάνουμε σήμερα στην Κεντρική μας Επιτροπή. Να χαραχθεί το αφήγημα, το οποίο θα είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που είχαμε την πρώτη φορά. Αν κατορθώσουμε να το επικοινωνήσουμε, με την εσφαλμένη επικοινωνιακή καμπάνια που είχαμε και με τον περιορισμένο τρόπο προβολής από τα ΜΜΕ, λόγω του ότι ο εκλογικός χρόνος δεν αρκεί διότι επιμερίζεται ισότιμα σε όλα τα κόμματα. Αυτό θα έπρεπε να γίνει με όρους ισοτιμίας, πριν από την προεκλογική περίοδο και νομίζω ότι μια συζήτηση προγραμματική επί των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε» τόνισε η Θεοδώρα Τζάκρη. «Το μόνο που κάνουμε είναι να ασχολούμαστε με ζητήματα κουτσομπολιού. Τα ζητήματα που άνοιξαν με τον κ. Παπαδηπούλη και με τα οποία ασχολούμαστε, είναι θέματα κουτσομπολιού γιατί είναι αστειότητες και γελοιότητες» σημείωσε.

Η κ. Τζάκρη υποστήριξε πως η επικοινωνιακή καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να εστιαστεί περισσότερο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το ένα και μοναδικό πολιτικό κεφάλαιο και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την κεντροαριστερά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση ποιος κάνει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως αυτή γίνεται από το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος και υπογράμμισε την ανάγκη το κόμμα να «επικοινωνήσει τις πολιτικές θέσεις και όχι τα πρόσωπα».

«Δόθηκε υπερβάλλουσα έμφαση στο ακραίο ατόπημα του κ. Κατρούγκαλου που στοίχισε και πολύ μεγάλο ποσοστό στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ακόμη.

.  

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ξεκινάμε με τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι και θα παραμείνει κομμα εξουσίας.

Δίνουμε αυτή τη μεγάλη μάχη μαζί.

Έχουμε ένα μέτωπο.

Εμείς σε μικροκομματικά παιχνίδια που ευνοούν μόνο τη Δεξιά δε θα συμβάλουμε.

Προχωράμε με ενότητα και πυγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News