Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Ο Σταύρος Βαφειάδης υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο


🔵🤝 ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ - "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"

Ο Σταύρος Βαφειάδης είναι Δημοσιογράφος και από το 2010 δραστηριοποιείται στον χώρο της τοπικής ενημέρωσης. Πρόκειται για ένα νέο, αυτοδημιούργητο άνθρωπο, που μπήκε από νωρίς στον επαγγελματικό στίβο και κατάφερε να καθιερωθεί στην τοπική μας κοινωνία.

Κατά την παρούσα δημοτική περίοδο, είναι πρώτος αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού μας. Έχει δημόσιο λόγο με επιχειρήματα και προτάσεις και στοχεύει πάντα στην επίλυση των προβλημάτων, με την κριτική του να είναι πάντοτε εποικοδομητική.

Ο Σταύρος γνωρίζει τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας και έχει τη διάθεση να προσφέρει και μέσα από την αυτοδιοίκηση, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

#Αλμωπία_μπορείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News