Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΝΔ για Μαρία Απατζίδη: «Επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού»


Οργισμένη ήταν η αντίδραση της ΝΔ για την κίνηση της βουλευτή του ΜέΡΑ25 Μαρίας Απατζίδη να εμφανιστεί στο βήμα της Βουλής διαμαρτυρόμενη για τα Τέμπη φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε: «57 νεκροί, 156 υποκριτές».

«Τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες», τονίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Και συνεχίζει: «Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την Κυβέρνηση «δολοφόνο», ανέβηκε σήμερα στο Βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές». Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας. Καλούμε τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

2 σχόλια:

  1. Quiz: Αν έχεις απέναντι σου δύο βλακες, έναν μορφωμένο πτυχιούχο βλακα και έναν αγράμματο βλακα, ποιος από τους δύο είναι περισσότερο βλακας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολίτες κύριοι της ΝΔ δεν ζητούν σοβαρότητα από όλο τον κόσμο ζητούν σοβαρότητα και εξηγήσεις από εσάς και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News