Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Π.Ε. Πέλλας: Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ


Ιορδάνης Τζαμτζής: «Ώρα να ενεργοποιήσουμε τα αποθέματα αλληλεγγύης»

Με διανομή τροφίμων στο Δημαρχείο Εξαπλατάνου, του Δήμου Αλμωπίας, συνεχίζεται σήμερα η διανομή τροφίμων, στους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ. Τα πακέτα περιλαμβάνουν βόειο και χοιρινό κρέας, πατάτες, μήλα και διατίθενται σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν επιλέξει στην αίτηση τους να λάβουν και προϊόντα μέσω ΤΕΒΑ.

Σε δηλώσεις του, κατά τη διαδικασία της διανομής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, τόνισε «Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Πέλλας, σε συνεργασία με τους εταίρους – Δήμους της, συνεχίζει τις διανομές προϊόντων αποκεντρωμένων προμηθειών, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων. Σκοπός του προγράμματος είναι να στηριχθούν, κατά το δυνατόν, οι οικονομικά αδύνατοι συμπολίτες μας, ώστε να αντιμετωπίζουν τις άμεσες ανάγκες σίτισης και έλλειψης ειδών πρώτης ανάγκης. Δυστυχώς σχεδόν ένας στους τέσσερις Ευρωπαίους εξακολουθεί να διατρέχει κίνδυνο φτώχειας. Είναι ώρα να ενεργοποιήσουμε τα αποθέματα αλληλεγγύης, ώστε να συνδράμουμε αποτελεσματικά τους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας, διασφαλίζοντας την κοινωνική συνοχή, βελτιώνοντας έτσι τη ζωή όλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News