Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Σέρρες: Διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο 9χρονη μαθήτρια που έπεσε από τις σκάλες του σχολείου της


Αγωνία για 9χρονη μαθήτρια από τις Σέρρες, που παραμένει διασωληνωμένη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Από την πτώση, το παιδί χτύπησε στο κεφάλι.

Στο κόκκινο η αγωνία για την 9χρονη μαθήτρια από τις Σέρρες, που παραμένει διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί περιμένουν εντός της ημέρας, τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων για να αποφασίσουν πώς θα πρέπει να κινηθούν. Στο πλευρό της ανήλικης βρίσκονται οι γονείς της, ενώ για τις εξελίξεις ενημερώνονται και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου της. Ο τραυματισμός σημειώθηκε στις σκάλες του 10ου Δημοτικού και η μικρή χτύπησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια σκόνταψε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου του 2023, έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε στο κεφάλι. Η 9χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και υποβλήθηκε δύο φορές σε αξονική, με τις εξετάσεις να είναι καλές. Οι γιατροί όμως έκριναν πως το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί σε ένα μεγαλύτερο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να διασωληνωθεί. Η 9χρονη μαθήτρια από τις Σέρρες αναμένεται σήμερα να υποβληθεί σε νέο γύρο εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων θα οδηγήσουν τα βήματα των γιατρών.

Συμμαθητές αλλά και δάσκαλοι της μικρής παραμένουν ανάστατοι και προσεύχονται η περιπέτεια της 9χρονης να έχει αίσιο τέλος και να ολοκληρωθεί σύντομα. Το ατύχημα σημειώθηκε μπροστά σε δεκάδες παιδιά, κανένα από τα οποία εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία της μικρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News