Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Αποκάλυψη «βόμβα» από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά


Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να χωρίσουν. Η τραγουδίστρια και ο ποινικολόγος, 2,5 χρόνια μετά τον μυστικό τους γάμο στις Σπέτσες, τραβούν χωριστούς δρόμους ενώ η εκτίμηση του ενός προς άλλον εξακολουθεί να υπάρχει.

Σε δηλώσεις του ο Πέτρος Κουσουλός, συνεργάτης και φίλος του Σπύρου Δημητρίου, ανέφερε ότι «η απόφαση είναι συνειδητή και θα είναι καλό και για εκείνον και για την πρώην σύζυγό του».

Μάλιστα, τόνισε ότι «είναι και οι δύο νέοι και έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους να φτιάξουν ξανά τη ζωή τους».

«Δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης»

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Πέτρου Κουσουλού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε λόγο στο «Happy Day» για μία εγκυμοσύνη, που αν μαθευτεί, θα ταράξει τα νερά της ελληνικής σόουμπιζ.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι έμαθε για τον χωρισμό της τραγουδίστριας και του δικηγόρου από τα Μέσα, η παρουσιάστρια είπε: «Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης».

Και εξήγησε: «Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News