Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Δ. Τζαμτζής: Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός αντιμετώπισης παγετού και χιονόπτωσης στην Π.Ε. Πέλλας


Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Κάλυψη του συνόλου της Πέλλας με μηχανήματα – Απαιτείται υπευθυνότητα από τους πολίτες»

Έκτακτη προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έχει εκδώσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τα οποία αναμένεται να επηρεάσουν και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Ειδικότερα, στην περιοχή μας, αναμένουμε έντονες βροχές και καταιγίδες, πιθανότατα χαλαζοπτώσεις, καθώς και χιόνια στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές. Ο τοπικός μηχανισμός πολιτικής προστασίας έχει τεθεί σε αυξημένο επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας ενώ οι αποχιονισμοί και η ρίψη άλατος για την αντιμετώπιση του παγετού πραγματοποιείται από ειδικό συνεργείο.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει:

«Παραμένουμε σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, μετά από την αντιμετώπιση της θεομηνίας που έπληξε την Πέλλα τις προηγούμενες ημέρες. Για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που αναμένουμε, έχουν ήδη τοποθετηθεί σε κρίσιμα σημεία 12 μηχανήματα αποχιονισμού, με στόχο τη διατήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας ανοικτού και προσβάσιμου. Βεβαίως, για την ασφάλεια των διερχομένων και την αποφυγή ατυχημάτων, χρειάζεται οι πολίτες και οι οδηγοί να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Τις ημέρες αυτές είναι σημαντικό να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και τα οχήματα να φέρουν κατάλληλο εξοπλισμό για κίνηση σε πάγο και χιόνι. Ας απολαύσουμε το χιόνι (στην ορεινή Πέλλα) με ασφάλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News