Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Αρναούτογλου: Πού θα πέσει φρέσκο χιόνι έως και 50 πόντους (ΒΙΝΤΕΟ)


Η επιδείνωση του καιρού έχει ξεκινήσει ήδη από τα δυτικά της χώρας, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες που θα «χτυπήσουν» αύριο και την Αττική. Πυκνά χιόνια θα δουν πολλές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας από τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/1).

Συγκεκριμένα πολλά χιόνια θα δουν τα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου από τα 600 μέτρα, η δυτική Μακεδονία, τα ορεινά και ημιορεινά των Τρικάλων και της Καρδίτσας, η Ευρυτανία, αλλά και τα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας και της Φωκίδας. Σημειώνεται πως πολλές από αυτές τις περιοχές θα έχουν ακόμη και 40 με 50 πόντους φρέσκου χιονιού.

Η Πέμπτη (26/1), θα ξεκινήσει με πολλές βροχές στα δυτικά, ενώ στα κεντρικά και βόρεια οι πεδινές περιοχές θα έχουν χιονόνερο ενώ από τα 300 μέτρα οι βροχές και το χιονόνερο θα γίνονται χιόνια.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για ισχυρές καταιγίδες στην Αθήνα και την Αττική από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες που θα έχουν διάρκεια μέχρι το βράδυ. Αργά τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν, ενώ κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων οι νοτιάδες θα φτάνουν κατά τόπους ακόμη και τα 8 Μποφόρ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει το μεσημέρι τους 14 βαθμούς.

Όσο για τη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι πιο κρύος με μέγιστη θερμοκρασία τους 5 βαθμούς και από το ξημέρωμα οι πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές θα έχουν βροχές ή χιονόνερο, με τα χιόνια να εντοπίζονται πάνω από τα 200 μέτρα.

Την Παρασκευή θα υπάρχουν ορισμένα περάσματα με βροχές, κυρίως στη νότια Ελλάδα, ενώ μπόρες χιονιού θα δουν τα ορεινά της Ηπείρου αλλά και τα βουνά της Πελοποννήσου.

Από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα ο καιρός θα έχει αρκετά ανοίγματα, με τα χιονοδρομικά της χώρας να γεμίζουν από φρέσκο χιόνι.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News