Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Σκύδρα: 25.000 στρέμματα πλημμύρισαν από την υπερχείλιση της Τάφρου 66 - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Ν. Πέλλας


25.000 στρέμματα υπολογίζεται ότι πλημμύρισαν εξαιτίας της υπερχείλισης της Τάφρου 66 στην περιοχή του Δήμου Σκύδρας.

Από τα ξημερώματα, οι κάτοικοι της περιοχής ζούνε στιγμές αγωνίας, ενώ από νωρίς το πρωί, μηχανήματα της Περιφέρειας εργάζονται ακατάπαυστα, για να αποτραπεί ο κίνδυνος να προκληθούν πλημμύρες και ζημιές εντός των οικισμών.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο που έσπασε η τάφρος, βρίσκεται κατοικημένη περιοχή, με πολλούς κατοίκους να βρίσκονται στο σημείο και να παρακολουθούν την εξέλιξη των εργασιών.

Μετά από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, υποβλήθηκε πρόταση για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των Δήμων Αλμωπίας, Σκύδρας και ενός τμήματος του Δήμου Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News