Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Σε 64χρονο από τα Γρεβενά μεταμοσχεύθηκε το ήπαρ της 21χρονης Έμμας


Ζωή σε ανθρώπους χαρίζει η 21χρονη Εμμανουέλα με το θάνατό της χαρίζοντας οι γονείς της τα όργανά της για μεταμόσχευση.

Η κοπέλα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκης και έχασε την ζωή της μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, δίνει ζωή σε συνανθρώπους μας.

Από χθες η καρδιά της Εμμανουέλας χτυπά στο στήθος μίας 40χρονης μητέρας.

Δύο μεταμοσχεύσεις σε νοσοκομεία της Θεσσαλονικης

Το απόγευμα ολοκληρώθηκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης η μεταμόσχευση ήπατος σε έναν 64χρονο άνδρα από τα Γρεβενά. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival το χειρουργείο πήγε καλά και ο ασθενής μεταφέρεται στη ΜΕΘ, με το προσωπικό να εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Αργότερα ήταν προγραμματισμένη μεταμόσχευση του ενός νεφρού της Εμμανουέλας σε μια 50χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση από το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News