Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΟΚ στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί στο μαντρί και αυτοκτόνησε


Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στη Λεκάνη Καβάλας, όπου ένας άντρας 56 ετών πυροβόλησε και σκότωσε το πρωί της Παρασκευής τη μητέρα του παιδιού του και το μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Newsbeast, ο 56χρονος σκότωσε την περίπου 30 ετών γυναίκα, με την οποία ήταν σε διάσταση.

Το παιδί ήταν περίπου ενός έτους. Ο άντρας ήταν Έλληνας, ενώ η γυναίκα ήταν Ελληνογερμανίδα.

Ως προς το χρονικό της τραγωδίας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας πήγε από το σπίτι, τους πήρε μαζί του, πήγαν στο μαντρί που είχε και εκεί πυροβόλησε με την καραμπίνα τη γυναίκα, σκότωσε το παιδί και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Πληροφορίες που μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το ζευγάρι διαφωνούσε για την επιμέλεια του παιδιού και τον τελευταίο χρόνο υπήρχαν προστριβές ανάμεσά τους.

«Θα πάρω το μωρό και θα πάω στη Γερμανία» φέρεται να του είπε η γυναίκα πάνω σε έναν καβγά, με τον κτηνοτρόφο να αρπάζει το όπλο και να προχωρά στο συγκλονιστικό έγκλημα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί, ενώ η γυναίκα ζούσε με το παιδί τους στο σπίτι των παππούδων τους , σύμφωνα με το Star. Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα δικαστήριο για την επιμέλεια και ο δράστης είχε αναγνωρίσει το μωρό, ενώ ο 56χρονος φοβήθηκε ότι η γυναίκα θα πάρει το παιδί και θα φύγει στο εξωτερικό.

Σήμερα της πρότεινε να πάνε στο βουνό για να δουν τα ζώα. Η γυναίκα πήγε όμως φοβόταν και έτσι είχε συνεννοηθεί με μία γειτόνισσα να την καλεί στο τηλέφωνο κάθε μισή ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Έτσι και έγινε γνωστό τόσο σύντομα το έγκλημα, καθώς η γυναίκα καλούσε συνέχεια και όταν σταμάτησε να απαντά στο τηλέφωνο κάλεσε τις αρχές.

Η γυναίκα είχε επιστρέψει στη Λεκάνη, από όπου καταγόταν για να κάνει τη διπλωματική της εργασία και εκεί γνώρισε τον χωρισμένο κτηνοτρόφο, ο οποίος με την πρώτη του σύζυγο είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News