Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Ανακοίνωση του Νοσοκομείου Έδεσσας


Σας ενημερώνουμε ότι η Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, στα πλαίσια της προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, παρέλαβε:

- δύο (2) πολυμετρικά μόνιτορ,

- ένα (1) φορητό μόνιτορ με τροχήλατη βάση,

- πέντε (5) παλμικά οξύμετρα,

- τρία (3) μόνιτορ μεταφοράς και

- τρία (3) λαρυγγοσκόπια με πέντε λάμες.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας θα συνεχίσει την προσπάθεια εκσυγχρονισμού αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους προς όφελος των πολιτών.

Από τη Διοίκηση της Ν.Μ. Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News