Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Το τρικ που βοηθά το κονσίλερ να λειτουργήσει στο μέγιστο θα σε αφήσει άφωνη


Ένας από τους διασημότερους make up artist, ο Daniel Martin που επιμελήθηκε το νυφικό μακιγιάζ της Meghan Markle προτείνει, το καλοκαίρι, να αφήσεις στην άκρη το φον ντε τεν και να το αντικαταστήσεις με το κονσίλερ που εφαρμόζεις στα σημεία που υπάρχουν μικρές ατέλειες και δυσχρωμίες. Είναι αρκετό

Κι αν θέλεις να παραμείνει στη θέση του για ώρες το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τη συμβουλή του Martin:

Αντί για ενυδατική κρέμα χρησιμοποιείς μικρή ποσότητα lip balm.

Το ταμπονάρεις με απαλές κινήσεις και στη συνέχεια απλώνεις το κονσίλερ με ένα fluffy πινέλο ή τα δάχτυλα κάνοντας καλό blending. Μην ξεχνάς πως ο Martin χάρισε απαλή λάμψη στα ζυγωματικά της Markle με τη βοήθεια του αγαπημένου του balm με αποτέλεσμα να γίνει viral. Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τη συμβουλή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News