Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Πέθανε ο Ηλίας Νικολακόπουλος - Έπαθε ανακοπή καρδιάς ενώ κολυμπούσε στη Σύρο


Σοκ στον πολιτικό κόσμο και όχι μόνο προκαλεί η είδηση πως ο Ηλίας Νικολακόπουλος, πολιτικός επιστήμονας, ομότιμος καθηγητής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ και ένας από τους πιο γνωστούς δημοσκόπους της χώρας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ενώ έκανε διακοπές στη Σύρο.

Ο Ηλίας Νικολακόπουλος υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ κολυμπούσε στην παραλία Αχλάδι στη Σύρο.

Ο άνθρωπος που συνέδεσε την παρουσία του και τις αναλύσεις του με τις εκλογικές βραδιές της χώρας τα τελευταία χρόνια, ο επιστήμονας που έγινε σχεδόν συνώνυμο με τις δημοσκοπήσεις, έκανε διακοπές στη Σύρο όταν επήλθε το μοιραίο. Είχε πάει για μπάνιο με την παρέα του στην παραλία Αχλάδι και περίπου στις 13:00 οι φίλοι του διαπίστωσαν πως δεν ανταποκρινόταν.

Έσπευσαν με σκάφος για να δουν τι είχε συμβεί και αμέσως κάλεσαν σε βοήθεια. Παρά τις προσπάθειες, όμως, δυστυχώς, ο Ηλίας Νικολακόπουλος είχε πια φύγει από τη ζωή.

«Έχω σοκαριστεί… Δεν είναι δυνατόν να έφυγε έτσι ξαφνικά ο Ηλίας… Δε θέλω να το πιστέψω… Σήμερα όσοι αγαπήσαμε την έρευνα είναι σα να μείναμε ορφανοί», έγραψε στο Facebook ο Στράτος Φαναράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News