Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι θα είναι υποψήφιοι στην Πέλλα - Τα ποσοστά και οι σταυροί προτίμησης του 2019


Η εκλογή γραμματέα και Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κλείνει και τις τελευταίες μείζονες εκκρεμότητες στο κόμμα. Το επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανθρωπογεωγραφία στην Πέλλα, όπου εκ των πραγμάτων αναμένονται δομικές αλλαγές στο ψηφοδέλτιο.

Στις εκλογές του 2019, στο ψηφοδέλτιο συμμετείχαν οι εξής:


Δεδομένη θεωρείται η εκ νέου συμμετοχή της Ραχήλ Αλεξανδρίδου και της Κικής Παπαδάκη, μιας και πρόκειται για δύο πρόσωπα που με τις δημόσιες παρεμβάσεις τους δεν έχουν αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης της συμμετοχής τους. Κομματική δράση αναπτύσσουν πάντως και οι Νίκος Παπανικολάου, Μιχάλης Μπογδάνης και Πάνος Ζαρογουλίδης, των οποίων η εν νέου συμμετοχή είναι πιθανή.

Άλλο ένα δεδομένο, είναι πως η τρίτη γυναίκα που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο, η Αγάθη Μακρίδου, δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια. Δεν αποτελεί πλέον στέλεχος του κόμματος μιας και είναι πλέον στέλεχος της ΝΔ και έχει δηλώσει πως θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πέλλας στο πλευρό του Στάθη Φουντουκίδη.

Τα ποσοστά των κομμάτων το 2019 στην Πέλλα:


Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, είναι επίσης δεδομένο πως το επόμενο διάστημα θα απασχολήσει το κόμμα η συγκρότηση των ψηφοδελτίων και το τοπίο θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο.

Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και το γεγονός, ότι η διαδικασία για τη συγκρότηση σε σώμα της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής για την εκλογή νέου Γραμματέα, βρίσκεται ακόμα στο αέρα, υπό το πρίσμα ενός έντονου παρασκηνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News