Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Άρση Βαρών: Έξι εθνικά ρεκόρ πέτυχε ο Κωνσταντίνος Λαμπρίδης


Έξι εθνικά ρεκόρ πέτυχε ο συντοπίτης μας αθλητής Κωνσταντίνος Λαμπρίδης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι Κορίνθου.

Συγκεκριμένα:

- Στην κατηγορία Παίδων: Snatch 104kg, C&J 139kg και Σύνολο 243kg

- Στην κατηγορία Εφήβων: C&J 139kg και Σύνολο 243 kg

- Στην κατηγορία Νέων Ανδρών: C&J 139 kg

Ο Κωνσταντίνος Λαμπρίδης αμέσως μετά τα παραπάνω αποτελέσματα εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος. Και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν για άλλη μια φορά μας έχει κάνει όλους περήφανους.


Σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
«Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με στήριξαν και ιδιαίτερα τους γονείς μου και τους προπονητές μου».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News