Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Η τροφή που πρέπει να κόψεις το βράδυ αν θες να χάσεις έστω δύο κιλά


Μετά τις γιορτές είναι πολύ συνηθισμένο να θέλουμε να χάσουμε βάρος και κάποια κιλά που πήραμε από το φαγητό και τα γλυκά.

Να θυμάστε ότι το βραδινό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απώλεια των κιλών ακόμη κι αν δεν αλλάξετε κάποια άλλη διατροφική συνήθεια μέσα στη μέρα. Ωστόσο δεν είναι λύση η πλήρης αποχή από το φαγητό αλλά δείτε μια τροφή που πρέπει να αποφεύγετε το βράδυ για να καταφέρετε να χάσετε τα κιλά που επιθυμείτε.

Σοκολάτα

Και όταν λέμε σοκολάτα εννοούμε ακόμη και την υγιεινή μαύρη σοκολάτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο. Από τη μία, η καφεΐνη και η θεοβρωμίνη της σοκολάτας έχουν διεγερτική δράση και επομένως διαταράσσουν τον ύπνο, ενώ από την άλλη η ζάχαρη προκαλεί αύξηση τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, προωθώντας την αποθήκευση λίπους στο σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News