Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Δεν έτυχε... το πέτυχε! Τοποθετούνται οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση Σεβαστειανών


Διαβάστε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Οι συνεχείς πιέσεις μας και τα επανειλημμένα αιτήματά μας, από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου, είχαν αποτέλεσμα.

Με χαρά βλέπουμε να ολοκληρώνεται η υλοποίηση του αιτήματός μας και να τοποθετούνται οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση Σεβαστειανών!

Βέβαια το πρωταρχικό αίτημά μας είναι η κατασκευή κόμβου, μέχρι τότε όμως η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών, για να μην κινδυνεύει καμία ανθρώπινη ζωή...

Πολλές ευχαριστίες οφείλω στην πρώην αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, κα Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου, που κατάλαβε το δίκαιο αίτημά μας, και το προώθησε αμέσως και έτσι σήμερα ολοκληρώνεται.

Θερμές ευχαριστίες και στον νυν αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Τζαμτζή που συνέχισε την υλοποίηση του αιτήματός μας!

Συνεχίζουμε λοιπόν, με προσοχή και ασφαλείς διαδρομές, σεβόμενοι τον ΚΟΚ.

5 σχόλια:

  1. Ας τα βλέπουν οι 7 γραφικοί της αντιπολιτευσης που μείναν με τους 5 άλλους τενεκέδες που υπάρχουν..... πάντα πρώτη η Κατερίνα σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε όλη την γη ο κόσμος δημιουργεί κυκλικούς κόμβους,εμείς εδώ στην Ελλαδαρα συνεχίζουμε σταθερά με φανάρια, τα οποία λειτουργούν όλο το 24 ώρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κόμβος θα γίνει μην βιάζεσαι. Θα έρθει και αυτή η ώρα.

      Διαγραφή
  3. Έργο της Περιφέρειας είναι ΟΧΙ του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έργο της Περιφέρειας είναι αλλά το ζήτησε το διεκδίκησε η δήμαρχος μας. Δεν πειράζει θα σκάσεις ακόμη για πολλά χρόνια για τι είσαι και εσύ ένας από αυτούς που το μόνο που θέλουν είναι να μην γίνονται τίποτε στην ΣΚΥΔΡΑ. Θα βλέπεις την Κατερίνα δήμαρχο για πολλά πολλά χρόνια και θα ψήνεσαι στο ζουμί σού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News