Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Θ. Τζάκρη: Ο κ. Μητσοτάκης ξαναφέρνει στην ζωή μας τις πρακτικές του «διότι δεν συνεμορφώθην»


Ο κ. Μητσοτάκης από το 2019 έχει κατορθώσει να αποδημήσει το σύνολο της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Με κάθε του νόμο και με κάθε του απόφαση, αφού φρόντισε να χειραγωγήσει όλα τα μέσα ενημέρωσης και κάθε ανεξάρτητη αρχή, αποδεικνύει ότι το μόνο του σχέδιο είναι η μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο γκέτο «υπηκόων» χωρίς δικαιώματα.

Παρά τα όσα έχει διαπράξει φαίνεται ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα ασχοληθεί με το μεγαλύτερο από τα πολιτικά του εγκλήματα που είναι η διαχείριση της πανδημίας και η εργαλειοποίησή της για να καθυποτάξει τον ελληνικό λαό.

Η Ελλάδα είναι η χώρα με τους περισσότερους θανάτους ανά εκατομμύριο πολιτών σε όλο τον προηγμένο κόσμο.

Η Ελλάδα είναι η χώρα με το πιο διαλυμένο σύστημα υγείας στον προηγμένο κόσμο.

Η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη είναι η χώρα στην οποία με κυνισμό καταπατώνται καθημερινά τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.

Η τελευταία του απόφαση να στοχοποιήσει τους πιο αδύναμους και ευάλωτους πολίτες, καθιστώντας την άρνηση εμβολιασμού οικονομικό αδίκημα τον κάνει τον πρώτο πρωθυπουργό δυτικής Δημοκρατίας που φέρεται με τόσο ρατσιστικό, ταξικό και αποκρουστικό τρόπο στους μη έχοντες.

Η επιβολή προστίμου 100 ευρώ το μήνα οριζόντια σε όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών, αφήνει ανέγγιχτους τους έχοντες και εξαθλιώνει τους μη έχοντες.

Ο πρωθυπουργός που μας έχει κάνει να αναρωτιόμαστε καθημερινά «αν έχει τέλος ο κατήφορος» εφαρμόζει πολιτικές υγειονομικού απαρτχάιντ.

Φοβάμαι ότι αυτό δεν είναι το τελευταίο από τα περασμένα, αλλά το πρώτο από πολλά νέα μέτρα διχασμού και ρατσιστικού διαχωρισμού των Ελλήνων.

Τούτες τις ώρες έχουμε χρέος, ως κοινωνία, καθεμιά και καθένας από την θέση που βρισκόμαστε να αντισταθούμε και να μείνουμε ενωμένοι, έχοντας, πια , ξεκάθαρο το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός μας. Και αυτός έχει ονοματεπώνυμο. Κυριάκος Μητσοτάκης.

7 σχόλια:

  1. ΦΑΝΤΆΖΟΜΑΙ ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΎΠΝΟ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊΤΕ ΤΟΝ COVID ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΈΔΩΣΕ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΗΣ, ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΈΧΟΥΝ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΨΉΦΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτάξτε στον καθρέφτη σας να δείτε τον πραγματικό εχθρο του λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντορκα συγνωμη αλλα τρωτε τη σκονη του, τετοια χαλια αντιπολιτευση ειχε χρονια να δει η χωρα δεν ξερετε που πατατε και που κατουρατε, και ερχοντε χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θοδωρα καλυτερα να μασας παρα να μιλας, το παιχνιδι χαθηκε οτι και να λες καποιοι μονο αγραμματοι θα σ ακουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε γράψε τα όλα σ'ένα σχόλιο δεν είναι ανάγκη να γράφεις τόσα πολλά σχόλια.

      Διαγραφή
  5. Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει πρόστιμο.Αν πληρώναμε από την αρχή το εμβόλιο δε θα το αρνιόταν κανένας Κάτι σαν τις πατάτες επί Καποδίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυρια Τζακρη δυστηχως ετελειωσατε, αλλαξε παραταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News