Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

ΣΟΚ - Αριδαία: Σκύλος επιτέθηκε και σκότωσε μικρόσωμο σκυλάκι στο κέντρο της πόλης


Ένα θλιβερό και συνάμα επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αριδαία.

Συγκεκριμένα, κυρία, κάτοικος της πόλης, μαζί με τα εγγόνια της έβγαλε βόλτα το μικρόσωμο σκυλάκι της με το λουρί του στο κέντρο και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αγγελή Γάτσου.

Το κακό δεν άργησε να γίνει: Μεγαλόσωμος ασπρόμαυρος σκύλος, ο οποίος δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν αδέσποτος ή δεσποζόμενος, επιτέθηκε στο σκυλάκι. Αποτέλεσμα να του σπάσει τη σπονδυλική στήλη και το άτυχο ζώο να καταλήξει. Από τύχη δεν επιτέθηκε και στα μικρά παιδιά. Αξίζει να αναφερθεί πως την ώρα της επίθεσης το μικρόσωμο σκυλάκι το κρατούσε η ιδιοκτήτρια του από το λουράκι του και δεν ήταν ελεύθερο.

Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα ματιά της ιδιοκτήτριας του άτυχου σκύλου, αλλά και των μικρών ανηλίκων παιδιών, καθώς επίσης και άλλων πολιτών που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την ώρα.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο μεγαλόσωμο σκυλί που έκανε την επίθεση, δεν είχε εμφανιστεί ξανά στην περιοχή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι εμπλεκόμενοι σκέφτονται να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου. 

* φωτό αρχείου

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News