Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Μπαράζ έργων στο Δήμο Σκύδρας: 5 εκατ. ευρώ για έργα υποδομών


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ, Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Σημαντικά έργα ξεκινούν στον Δήμο Σκύδρας. Μάλιστα έχουν δημοπρατηθεί καθώς έχουν δημοσιευτεί και οι ανάλογες περιλήψεις έργων.

Η κα Κατερίνα Ιγνατιάδου φαίνεται πως δικαίως κερδίζει τον τίτλο της δημάρχου των έργων. Φαίνεται ότι άμεσα θα ξεκινήσει το έργο για την προμήθεια χλοοτάπητα στα γήπεδα Αρσένιου, Μαυροβουνίου, και Σεβαστιανών του Δήμου Σκύδρας. Ο προϋπολογισμός θα είναι 226.600,08 € ευρώ με το Φ.Π.Α. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια χλοοτάπητα και όλων των απαραίτητων υλικών άρδευσης για την αντικατάσταση των υπαρχόντων που έχουν καταστραφεί στα γήπεδα Αρσένιου, Μαυροβουνίου, και Σεβαστιανών του Δήμου Σκύδρας για την ομαλή διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα θα σπορά στα τρία γήπεδα 24 στρεμμάτων ενώ θα τοποθετηθεί και υβριδικός τάπητας 13,93 στρεμμάτων και θα τοποθετηθούν και εκτοξευτές άρδευσης. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ο ανάδοχος θα αναλάβει την συντήρηση του κάθε γηπέδου για 12 μήνες. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 17 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ακόμη ολοκληρώθηκε η ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ. Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης είναι 3.850.806,45, με τη δαπάνη των εργασιών. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ του Υπουργείου Εσωτερικών και είναι εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμό της ΔΕΥΑ Δήμου Σκύδρας.

Ακόμη ολοκληρώθηκε η ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Τ.Κ. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ. Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης είναι 394.105,70, με τη δαπάνη των εργασιών. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ του Υπουργείου Εσωτερικών και είναι εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμό της ΔΕΥΑ Δήμου Σκύδρας.

Τέλος ολοκληρώθηκε η ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου για την ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ. Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης είναι 346.839,05, με τη δαπάνη των εργασιών. Το έργο χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ έτους 2021 και είναι εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμο του Δήμου Σκύδρας.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε τα ακόλουθα στα Νέα της Πέλλας:

Οι πολίτες του Δήμου Σκύδρας μας εμπιστεύθηκαν τη διοίκηση του Δήμου μας για δεύτερη συνεχόμενη δημοτική περίοδο. Διανύουμε την δεύτερη χρονιά της ανανεωμένης θητείας μας και συνεχίζουμε, όπως ξεκινήσαμε, με αμείωτο το ενδιαφέρον, το πάθος και την προσήλωση να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του τόπου μας με βάση την πρωτογενή παραγωγή, να στηρίξουμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας με αιχμή τη νεολαία μας, να προστατέψουμε την κοινωνική συνοχή με προτεραιότητα τις αδύναμες κι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας, να προστατέψουμε τα δίκαια συμφέροντά μας, να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής κι εργασίας των συνανθρώπων μας, να τιμήσουμε τους ανθρώπους μας που προβάλλουν και στηρίζουν τον τόπο μας, να προάγουμε τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και γενικότερα την παιδεία και τον πολιτισμό μας.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι, όχι απλώς να μετράμε τα χρόνια μας ως Δημοτική Αρχή, αλλά να τα αξιοποιούμε και να μην τα αφήνουμε να περνάνε ανεκμετάλλευτα. Έχουμε ακόμη μπροστά μας δύο πολύτιμα πολιτικά χρόνια και σε αυτά επικεντρωνόμαστε για να αγωνιστούμε όλοι μαζί και να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για το Δήμο και τους ανθρώπους μας. Και φυσικά είμαι εδώ και δηλώνω παρούσα και ετοιμοπόλεμη, πάντα στην πρώτη γραμμή...

Από τα Νέα της Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News