Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πάντα νιώθαμε Έλληνες»


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το “παρών” στην τελετή τιμητικής πολιτογράφησης της μητέρας του, Βερόνικα, και του μικρότερου αδερφού του, Άλεξ, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο κι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο πολιτογραφήθηκαν Έλληνες κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, προκειμένου να δώσει το “παρών” στην ορκωμοσία.

Ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής παρακολούθησε την τελετή δίπλα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τράβηξε, μάλιστα, βίντεο, τη στιγμή που η μητέρα του κι μικρότερος αδερφός του υπέγραφαν.

Κατά την έξοδο του με την οικογένεια του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι “πάντα νιώθαμε Έλληνες”.

“Μακάρι να ήταν εδώ και ο πατέρας σας”, είπε από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ολοκλήρωση της πολιτογράφησης τους που έγινε από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Να σημειωθεί ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αύριο Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου θα δεχθεί στις 11.00 τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News