Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Μπογδάνος: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων νηπίων μεταναστών


Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου προκάλεσε η δημοσιοποίηση λίστας με ονόματα παιδιών σε νηπιαγωγείο της Αθήνας.

Έρευνα προς πάσα κατεύθυνση

Η έρευνα που στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση θα διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο και στο πλαίσιο αυτής θα ζητηθεί συνδρομή του ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος έκανε τη διαρροή.

Στη συνέχεια τα στοιχεία αυτά θα αποσταλούν στον εισαγγελέα που θα ερευνήσει αν εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα που συνδέονται με τη διαχείριση του επίμαχου αρχείου.

Την επίμαχη λίστα αναδημοσίευσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος επισημαίνοντας ότι τα ονόματα των αλλοδαπών παιδιών είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

1 σχόλιο:

  1. καλά ρε παιδιά ψέματα ειπε ο βουλευτής; αλλωστε η δουλιά του δεν ειναι να ενημερώνει τον ελληνικό λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News