Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Η Πέλλα της αλληλεγγύης


Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου μαζί με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας κ. Νίκο Αγγελίδη και τους συνεργάτες τους παρέδωσαν στον Δήμαρχο Τυρνάβου, κ. Ιωάννη Κόκουρα, τα υλικά που συγκεντρώθηκαν σε όλη την Πέλλα ως έκφραση αλληλεγγύης στους σεισμοπαθείς συμπατριώτες μας.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία όλων των Δήμων της Πέλλας και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ήταν στοχευμένη στα παιδιά και περιλάμβανε κυρίως εξοπλισμό για τους μαθητές του Δήμου Τυρνάβου.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Ιωάννης Κόκουρας, ευχαρίστησε θερμά όλη την Πέλλα για την υλική και ηθική συμπαράσταση και τόνισε ότι τέτοιες εκφράσεις δίνουν δύναμη στους σεισμοπαθείς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τυρνάβου για την υποδοχή και τόνισε ότι πρόκειται για βοήθεια όλου του Νομού Πέλλας, που προέκυψε μέσα από τη συνεργασία των τεσσάρων Δήμων του Νομού και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευχαρίστησε και τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννη Τσεπκεντζή για την παρουσία του, επισημαίνοντας ότι στην αλληλεγγύη και τις κοινές προσπάθειες αποδεικνύουμε ότι δεν έχουμε πολιτικές διαφορές, αλλά αντιμετωπίζουμε από κοινού τα προβλήματα. Τέλος, τις θερμότερες ευχαριστίες του εξέφρασε σε όλους όσους συμμετείχαν στη δράση και βοήθησαν στο να συγκεντρωθεί η βοήθεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News