Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Χρ. Μπάτσης: «Υπάρχουν καθαροί δρόμοι και αλλαγμένες λάμπες»


Κριτική για ζητήματα της καθημερινότητας δέχτηκε ο Χρήστος Μπάτσης, κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Συγκεκριμένα, έγιναν αναφορές από την αντιπολίτευση, για ζητήματα όπως η καθαριότητα και ο ηλεκτροφωτισμός.

Ο κ. Μπάτσης για άλλη μια φορά έδειξε ότι ζει σε μια δική του πραγματικότητα. Όπως είπε, «υπάρχουν καθαροί δρόμοι, βαμμένες γέφυρες, αλλαγμένες λάμπες παρά το γεγονός πως κάποιοι τις σπάνε με αεροβόλο, εξαιρετική αγροτική οδοποιία, νέοι κάδοι και γίνεται μία μεγάλη καθημερινή προσπάθεια».

Η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Μπάτση έρχεται σε αντιπαραβολή με την πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες, τόσο στην Αριδαία, όσο και στα χωριά. Προφανώς, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή γνωρίζει και θέλει να δικαιολογήσει τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής ή πράγματι δεν έχει γνώση και επαφή με τα πραγματικά προβλήματα και διοικεί από ένα ροζ συννεφάκι.

Όσον αφορά στην προσπάθεια στην οποία αναφέρθηκε, κανείς δεν έχει λόγο να την αμφισβητήσει. Ωστόσο, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα ήθελαν οι πολίτες. Όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά μερίδα της αντιπολίτευσης, «κι εμείς εδώ ζούμε, κ. Μπάτση και βιώνουμε μαζί με τους συμπολίτες μας τη θλιβερή πραγματικότητα και τα αποτελέσματα της δικής σας διοίκησης».

5 σχόλια:

  1. Όπως τα πεζοδρόμια στη πλατεία κατεβαίνεις να περάσεις μεσα απο τα αμαξια για τι αλλοι εχουν βαλη πάγκους η στα λύκεια να σπασεις τα πόδια σουαπο το χάλι η τη Πεμπτη σε πολλα μερη τσιγκαναριο εχει γίνει κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι εκτός τοπου και χρονου χρηστο
    κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καθαροι δρομοι και αλαγμενες λαμπες; τι λες ρε δημαρχε μονο απ τον πεζοδρομο περπατας; στη Λοχ. Πασσια δεν εχει φωτα και τα φωτιστικα ειναι σπασμενα, και δεν λεω οτι φταις εσυ αλλα και οι προηγουμενοι ετσι ειναι εδω και 10 χρονια, για να μη το παιζουν μαγκες και οι προηγουμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΤΣΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ 19 ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΥΛΟΙ. ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΤΙΚΙΔΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΡΓΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ 19 ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ (ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΗΤΟΥΝ) ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΥΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στείλτω ρε φίλε..απο λόγια όλοι φιλόσοφοι..όταν ο δήμος κάνει την ημέρα έσοδα 10 ευρώ κι εκείνα αν από το νερό τι θες να σου κάνει..ο κόσμος πεθαίνει και εσύ μιλάς για στύλους..ΕΛΕΟΣ δηλαδή να είμαστε και λίγο άνθρωποι!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News