Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Μήνυμα του Δ. Μπίνου για την Ημέρα της Γυναίκας


Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου.

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στη Γυναίκα που αγωνίζεται σε μια κοινωνία που ακόμα και σήμερα συνεχίζονται να υφίστανται αδικίες εις βάρος της, παρά τη μεγάλη πρόοδο που έχει υπάρξει.

Η Γυναίκα σήμερα διεκδικεί ισότιμα τον ενεργό της ρόλο και τα καταφέρνει με ό,τι κι αν καταπιάνεται. Είναι μάνα για τα παιδιά της, είναι αδερφή, σύζυγος. Είναι εργαζόμενη και μάλιστα σκληρά, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Κατέχει σημαντικά αξιώματα και συμμετέχει ισότιμα στα κοινά επιβάλλοντας την παρουσία της μέσα από σκληρή δουλειά.

Το μεγαλείο και την προσφορά όλων αυτών των γυναικών τα αναγνωρίζουμε και εκφράζουμε όχι μόνο τον σεβασμό και την εκτίμησή μας αλλά και τον θαυμασμό μας για όσα πετυχαίνουν καθημερινά, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο στην πράξη την ισότητα των δύο φύλων.

Δημήτρης Μπίνος

Επικεφαλής της Παράταξης "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"

πρ. Δήμαρχος Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News