Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Είδε φως και μπήκε...


ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΧΡ. ΜΠΑΤΣΗΣ

Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντόνο Τσουβάλα, συναντήθηκε στην Αθήνα ο Χρήστος Μπάτσης. Το περιεχόμενο της συνάντησης, προκαλεί πραγματικά εντύπωση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπάτσης συνοδευόμενος από τον Γιάννη Κετικίδη, ζήτησε από τον κ. Τσουβάλα τη δημιουργία τελωνείου στους Προμάχους, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση του υπάρχοντος δρόμου και τις δυσκολίες του.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μπάτση μετά τη συνάντηση, έχει ως εξής: «Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό διευθυντή του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο . Θέμα συζήτησης η ενδεχόμενη, δημιουργία τελωνείου στους Προμάχους. Ενημέρωσα τον Γενικό, σχετικά με την κατάσταση του υπάρχοντος δρόμου και τις δυσκολίες του. Ζήτησα να γίνει ολοκληρωμένο έργο, έτσι ώστε να έχουμε εκτός από τελωνειακη σύνδεση, σύνδεση και με την Εγνατία. Εννοείται με όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες, που πρέπει να γίνουν σε όλα τα χωριά και την πόλη της Αριδαίας, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Έθεσα και τους προβληματισμούς μου, σχετικά με την τοπική οικονομία και όχι μόνο της περιοχής, από την ενδεχόμενη κατασκευή και συντήρηση ενός τέτοιου έργου. Επισήμανα πώς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κατασκευαστεί τίποτα χωρίς κάθετο στην Εγνατία. Ανανεωσαμε το ραντεβού μας, για να συζητήσουμε σε νέα συνάντηση τα οφέλη και τις επιπτώσεις».

Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα από τα παραπάνω, είναι το εξής: Τι σχέση έχει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με την υλοποίηση έργων όπως είναι η κατασκευή δρόμων και η δημιουργία τελωνείου; Ουσιαστικά, θα μπορούσε κανείς να πει, πως ο κ. Μπάτσης «είδε φως και μπήκε», ωστόσο μάλλον χτύπησε λάθος πόρτα.

Για την ιστορία, ο κ. Τσουβάλας είναι ο άνθρωπος τον οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση Τσίπρα είχε «καρατομήσει», γιατί ήταν ένας απ' αυτούς που είχαν διαχειριστεί την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News