Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον Κούγια που του έκλεισε το τηλέφωνο: «Όταν δεν σας συμφέρει το κλείνετε»


Τηλεφωνική επικοινωνία με το Καλημέρα Ελλάδα είχε ο Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Παρασκευής. Ωστόσο, ο Γιώργος Παπαδάκης βίωσε, με τη σειρά του, το ξαφνικό κλείσιμο του τηλεφώνου από τον γνωστό ποινικολόγο.

Όταν άρχισαν τα ερωτήματα, ο Αλέξης Κούγιας έκλισε και πάλι το τηλέφωνο, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης, μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής ξέσπασε στον αέρα.

«Είσαστε ο Αλέξης Κούγιας. Γιατί στην αρχή με τη φωνή σας δεν σας γνώρισα. Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις, όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα! Διαφορετικά να πάτε στο εμπορικό του σταθμού να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς δικηγόρος. Από τη στιγμή που αποδεχτήκατε να μας μιλήσετε, είσαστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση. Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά, όταν στριμωχνόσαστε, αν στριμώχνεστε, να κλείνετε το τηλέφωνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News