Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμμετείχε σε διανομή συσσιτίου (ΦΩΤΟ)


Τα διαδικτυακά κάλαντα από μέλη του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, από παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου, από εθελοντές εφήβους πρόσφυγες κι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και από παιδιά δημοτικών σχολείων και του εκκλησιαστικού γυμνασίου Ξάνθης, άκουσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και αντάλλαξε ευχές.

Επισκέφθηκε επίσης την κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος», συνομίλησε με τους εθελοντές και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, συμμετείχε στη διαδικασία διανομής του συσσιτίου και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και καλή χρονιά.




 

5 σχόλια:

  1. Κυρία πρόεδρε δώστε 2 μηνιατικα στους φτωχούς η σε κάποιο ίδρυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν το εχει κανει;; θα επρεπε να σε ενημερωσει προσωπικα πριν τα δωσει;;

      Διαγραφή
    2. καλα σου λεει ξυπνιε, επρεπε να το πει στα καναλια;

      Διαγραφή
  2. Αφού δεν πρέπει να μας πει αν έδωσε μισθούς σε ιδρύματα γιατί πρέπει να μας πει ότι μοίρασε φαγητό ας το έκανε και αυτό χώρις κάμερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News