Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Αριδαία: Στήθηκε το φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία


Ένα φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στήθηκε για δεύτερη χρονιά στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας, για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Αυτό έκαναν γνωστό με ανάρτησή τους στα social media οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γιάντσης και Γιάννης Κετικίδης που ήταν παρόντες κατά τη μεταφορά του δέντρου.


19 σχόλια:

  1. Αααα τ περσινο Θεός σχωρεστο φετος πηγε ο υλοτομος-δημαρχος και εκοψε αλλο. Που είναι η κοπελια που ελεγε οτι τα δεντρα κλαινε; σταματησαν τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δημο εχουμε ρε παιδια, ανατριχιασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΑ ΔΕΝΤΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο τόπος δε χορταίνει με τίποτα. Του βάζεις δέντρο, είναι φυσικό ,γιατί το έβαλε; φιέστες θέλουν τώρα; αφού ξεραίνονται. Δεν του βάζεις δέντρο, γιατί δε βάλανε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας; Άχρηστοι όλοι, τίποτα δεν κάνουνε. Φίλοι και φίλες. Μπει δε μπει το χώμα θα το φάει που λέει και μία παροιμία. Ας μπει λοιπον και ας είναι προσωρινό , όπως και εμείς και οι κουβεντες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμετανόητος ο Δήμαρχος !!!κρίμα τα δάση μας ..ας τον σταματήσει κάποιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο Μπατση μη μασας ημαστε μαζι σου γραψτους ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για τα πανηγυρια ειστε.ανθρωποι πεθαινουν και εσεις τον χαβα σας.αμετανοητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΣ ΜΗΝ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝΔΡΟ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πανυγηρια μας λειπανε στο κόσμο τους όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασε τα δέντρα μπατση τις αθώες οικογένειες σε ορμα και Λουτράκι που τις έχεις ταλαιπωρήσει άδικα τις έχεις κοροϊδέψει.. θα το πληρώσεις το τίμημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε οξυγόνο έχει το κέντρο υγείας ; Γνωρίζεται; Είμαστε σοβαροί; Ξέρετε τι ευθύνες έχετε απέναντι στο νόμο;;; Κυβερνάτε με μισθό , δεν είστε εθελοντές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλωνω πολυ μικροτερος απο ολους εσας στα σχολια οι οποιοι(κραζετε)αν μπορω να το θεσω ετσι οπως λεμε εμεις η νεα γενια και απορω πως καποιοι σε οτι και να κανει ο δημος μας θα εχουν ενα παραπονο.Εμπαινε δεν εμπαινε το δεντρο παντα θα ηταν ενας πισω απο μια οθονη και ενα πληκτρολογιο για να εκθεσει το παραπονο του.Πολλοι συνανθρωποι μας χαθηκαν αγαπητοι και συλληπητηρια στις οικογενειες τους ομως αυτο δεν αποκλυει το γεγονος οτι ερχονται χριστουγεννα γιορτες.Και σε καποιους ανθρωπους μπορει να ειναι το μονο ευχαριστω που θα τους μεινει μετα απο αυτην την σκαρτη χρονια.Για αυτο μην ασχολειστε με το παραμικρο σαν κατινες και αφηστε κατι να φωτισει την πολη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστε ρε φίλε! Ένα σωστό σχόλιο επιτέλους! Ο κόσμος έφυγε και κρίμα, οι υπόλοιποι, είναι που είναι το κλίμα μαύρο, να γινει χειρότερο χωρίς στολισμούς και λίγη Χριστουγεννιάτικη διάθεση! Εσείς που σχολιάζετε άσχημα, καθιστε σπίτι σας να μειωθούν τα κρούσματα και αφήστε τις μιζέριες! Καλά Χριστούγεννα με υγεία!

      Διαγραφή
  13. Γιαντση είναι πολύ αργά για να φύγεις πλέον θα πληρώσεις και εσύ και όλοι αυτόν που ακολουθείτε.. Και είμαι σίγουρος ότι τα δύο αδέρφια που σου μάζεψαν ψήφους έχουν βάλει μυαλό..πανε στα δύο χωριά πρωταγωνιστές της αλμωπιας ορμα Λουτράκι και ρώτα για τα μούτρα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι κι αλλιώς ψηφοφόροι Σύριζα ιοί είστε Όρμα και Λουτράκι δε γίνεται να βολευτείτε όλοι στα λουτρά μάλιστα τώρα που δεν πέφτει ο παρας

      Διαγραφή
  14. Αντιδρατε για ενα δεντρο όταν υπάρχουν συμπολίτες μας που καθημερινα κοβουν δέντρα απο τα βουνά μας για χρήματα και δεν ενδιαφερεται κανεις. Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος όπως θα έλεγε η γιαγιά μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News