Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Στ. Αβραμίκας: «Ο Δήμαρχος δεν είπε ούτε λέξη για το ΕΚΑΒ»


Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας τοποθετήθηκε ο Στέφανος Αβραμίκας.

Όπως είπε, "υπάρχει πολύ προσωπικό στα εργοτάξια που φοβάται και δεν στηρίζεται σωστά όσον αφορά στην υγιεινή και τους τρόπους προστασίας από τον κορονοϊό. Καλό θα είναι να δείτε στο site του ΕΟΔΥ τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν".

Στη συνέχεια ο κ. Αβραμίκας δήλωσε τα εξής: "Θα ήθελα να αναφέρω το πρόβλημα των συναδέλφων μου σαν διασώστης του ΕΚΑΒ. Θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλή του συνδυασμού μας Δημήτρη Μπίνο, ο οποίος ήταν ο μόνος που αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα. Ο Δήμαρχος δεν είπε ούτε μία λέξη γι' αυτό".


Και πρόσθεσε: "Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ έρχονται πρώτοι αντιμέτωποι με τους ασθενείς και στη συνέχεια μεταφέρεται στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Προτείνων διαδημοτική απόφαση σε μορφή ψηφίσματος των τεσσάρων Δήμων της Πέλλας για στήριξη του ΕΚΑΒ. Αν πέσει το ΕΚΑΒ θα πέσουν και όλες οι υπόλοιπες δομές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News