Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Το συγκινητικό μήνυμα της Κ. Ιγνατιάδου: «Τα παιδιά όλου του κόσμου είναι παιδιά μας»


Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά της:

Επειδή τα παιδιά όλου του κόσμου είναι παιδιά μας...

Επειδή πάντα αγαπούσα και αγαπάω όλα τα παιδιά, ανεξαιρέτως!

Επειδή έχουμε υποχρέωση να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, με παιδιά χαρούμενα και ευτυχισμένα!

Επειδή η αγάπη σας με συγκινεί, με δυναμώνει, με χαροποιεί και νιώθω τόσο ευλογημένη για όλη αυτή την αγάπη που μου προσφέρετε σε κάθε στιγμή της ζωής μου, δημόσια και ιδιωτική..

Επειδή τα λόγια είναι πολύ φτωχά και λίγα για να περιγράψω τα συναισθήματά μου για την αγάπη και τη δύναμη που εισπράττω από εσάς...

Επειδή το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ είναι πολύ λίγο για όλες και όλους που χάρηκαν με τη χαρά μας και ξέρω καλά ότι χαρήκατε, πως να κρυφτείς απ την αλήθεια άλλωστε, φαινόταν στο πρόσωπο, καταλάβαινες τη φωνή της συγκίνησης.

Επειδή από τη ψυχή μου σας ευχαριστώ και σας ευχαριστούμε όλες και όλους ολόθερμα, για τις πανέμορφες ευχές σας και την αγάπη σας, αντευχόμαστε τα καλύτερα για όλους, πρωτίστως υγεία, να περάσει αυτός ο εφιάλτης που ζούμε, ευλογία και χαρές!!

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γιατρούς της καρδιάς μας, Κωνσταντίνο Πάντο και Μάκη Σιδερόπουλο, που όχι απλά είναι εξαιρετικοί επιστήμονες, αλλά πρώτα απ όλα είναι Άνθρωποι και θα επανέλθω στο θέμα αυτό, θέλω να ευχαριστήσω τη νεογνολογική κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, την κα Τούλα Παπακυριακίδου, όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, πως αντέχετε απορώ ακόμη...

Γερά και ευλογημένα να είναι τα παιδιά όλου του κόσμου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News