Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Ο Γ. Κετικίδης προεδρεύει του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας - Πρώτη Συνεδρίαση με δημοσιογράφους


Συνεδριάζει σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, για πρώτη φορά με την παρουσία δημοσιογράφων.

Θυμίζουμε ότι για να συμβεί αυτό, είχε προηγηθεί το κοινό αίτημα των τριών συνδυασμών της αντιπολίτευσης (Χατζηδημητρίου, Μπίνου, Παρούτογλου), με το οποίο ζητούσαν να έχουν πρόσβαση τόσο οι εκπρόσωποι του Τύπου όσο και όλοι οι πολίτες. Η Δημοτική Αρχή αναγκάστηκε να ανταποκριθεί κατά το ήμισυ, μετά από πολύμηνες παλινωδίες.

Της Συνεδρίασης προεδρεύει ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης ως πλειοψηφών Σύμβουλος, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Βέσκος βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού, ενώ ούτε και η Αντιπρόεδρος Γεωργία Αμπάρη ήταν δυνατό να προεδρεύσει.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον εκλιπών Πρόεδρο της Τ.Κ. Θηριόπετρας Γιάννη Ουργαντζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News