Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας στους Σαρακηνούς


Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στα πλαίσια του έργου Αγροτικής οδοποιίας στην Τ.Κ. Σαρακηνών. Συνολικά θα καλυφθούν 1.700 μέτρα.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης, πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση που θα διευκολύνει τις αγροτικές μετακινήσεις.

Ο τότε Δήμαρχος Δ. Μπίνος και ο τότε Αντιδήμαρχος Γ. Ρώσσης μετά την έγκριση του συγκεκριμένου έργου σε αυτοψία στους Σαρακηνούς

Το έργο εξασφαλίστηκε και εγκρίθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

3 σχόλια:

  1. Μην τους χαλάτε το όνειρο.
    Αφού θέλουν να το παρουσιάσουν δικό τους, ο δήμαρχος, ο αντιδημαρχος και ο κουμπάρος του δημάρχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιτάξτε να προστατεύσετε το Δάσος από παράνομες διανοίξεις χωραφιών που δεν υπήρχαν πριν 5-10 χρόνια.Λες και είμαστε χαζοί οι υπόλοιποι.Το Δάσος είναι όλων και τα πρόστιμα βαριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να κάνουμε παρ χαρ στο μεγπλατανος έχει τοπικό συμβούλιο και κουμάντο κάνει άλλος τι να πω ονόματα ας μπουν αυτοί να διηκισουν αν νομίζουν όλος κόσμος τους γελαη με τα καμώματα τους αξοιη την άλλη φορά να μην κατέβουν αλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News