Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Πολυκάρπη: Παράπονα πολίτη προς τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ελπίζουμε να υπάρξει ανταπόκριση στο αίτημα και να υπάρξει άμεση αποκατάσταση

Την άμεση αποκατάσταση της βλάβης που προκάλεσε η ΔΕΥΑ Αλμωπίας σε αρδευτικό δίκτυο, ζητά συμπολίτης μας από την Πολυκάρπη.

Όπως μας εξήγησε, η ΔΕΥΑ στην προσπάθειά της να αποκαταστήσει βλάβη στην ύδρευση, κατέστρεψε το δίκτυο με το οποίο αρδεύει το χωράφι του.

Το περιστατικό έγινε πριν από περίπου μισό μήνα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στη διαδικασία της άρδευσης.

Ελπίζουμε να υπάρξει ανταπόκριση στο αίτημα και να υπάρξει άμεση αποκατάσταση.

2 σχόλια:

  1. Κ. Φανιαδη ελάτε και λίγο μέσα στο χωριό να βγάλετε καμία φωτό με την βρώμα που έχει στα σπίτια μας από την κοπριά που ρίχνουν στους μπαξέδες κάτω από τα παράθυρα μας. Όχι μόνο σε προσωπικές καταγγελίες που κάνουν γνωστοί σας να τρέχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ στη Πολυκάρπη ακόμα πίσω από τον ήλιο είμαστε. Και θα αργήσουμε πολύ να βγούμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News