Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Δήμαρχος «υπό ομηρία» ο Χρ. Μπάτσης - Εγκλωβισμένος στις επιλογές του

Δυστυχώς, ο κ. Μπάτσης είναι ένας Δήμαρχος «όμηρος» των επιλογών του, εγκλωβισμένος στον στενό πυρήνα συνεργατών που δημιούργησε και τον πείθουν πως όλα πάνε καλά, τη στιγμή που άνθρωποι στους οποίους έχει εμπιστευθεί θέσεις ευθύνης του «ροκανίζουν» την καρέκλα

«Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζετε κ. Μπάτση». Αυτή η δήλωση του Σάκη Χατζηδημητρίου, περιγράφει ίσως με τον καλύτερο τρόπο το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας με ευθύνη του Δημάρχου και όσων τον αφήνουν να λειτουργεί με λογικές που δεν αρμόζουν στο αξίωμα που εκπροσωπεί.

Πολύ εύστοχα ο κ. Χατζηδημητρίου ανέφερε πως δεν έχει αποσταλεί ποτέ, μέχρι σήμερα, στους Δημοτικούς Συμβούλους με την ολοκλήρωση της κάθε δια περιφοράς συνεδρίασης, έγγραφη ενημέρωση, ώστε να γνωρίζει ο καθένας τι αποφασίστηκε και με πόσες ψήφους υπέρ ή κατά, ώστε να μην εγείρονται ερωτήματα.

Μάλιστα, ο κ. Χατζηδημητρίου έθεσε ως συγκεκριμένο παράδειγμα το θέμα των πεζοδρομήσεων. Ακόμα και σήμερα εγείρονται πολλά ερωτήματα, καθώς ο συγκυβερνήτης Νίκος Παρούτογλου δηλώνει αντίθετος. Τότε πως πέρασε αυτή η απόφαση; Μήπως θα πρέπει οι δύο παρατάξεις Μπάτση – Παρούτογλου που έχουν την ευθύνη της διοίκησης, να δώσουν εξηγήσεις με στοιχεία;

Δυστυχώς, παρακολουθούμε μια συνεργασία η οποία στηρίζεται μόνο στη διανομή της εξουσίας και βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους που διοικούν και κατέχουν σημαντικά αξιώματα να ασκούν την ίδια στιγμή κριτική στον Δήμαρχο. Αυτό βέβαια μόνο στα... καφενεία, γιατί στο Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξη Παρούτογλου παρέχει την απόλυτη στήριξη, γεγονός που την καθιστά απόλυτα συνυπεύθυνη για όσα συμβαίνουν.

Οι δύο παρατάξεις Μπάτση – Παρούτογλου που διοικούν μαζί, έχουν βολευτεί στη δυνατότητα που τους δίνει ο κορονοϊός και αρνούνται να δώσουν ξανά φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο, που εδώ και μήνες βρίσκεται σε «καραντίνα».

Δυστυχώς, ο κ. Μπάτσης είναι ένας Δήμαρχος «όμηρος» των επιλογών του, εγκλωβισμένος στον στενό πυρήνα συνεργατών που δημιούργησε και τον πείθουν πως όλα πάνε καλά, τη στιγμή που άνθρωποι στους οποίους έχει εμπιστευθεί θέσεις ευθύνης του «ροκανίζουν» την καρέκλα. Φαίνεται πως το… έργο επαναλαμβάνεται, σχεδόν με τους ίδιους πρωταγωνιστές, αλλά σε διαφορετικούς ρόλους αυτή τη φορά.

4 σχόλια:

  1. και μονο την φωτογραφια να ανεβαζες αρκουσε
    χα χα χα χα χα χα χα χα
    ο αναπληρωτης
    θα εκτιμησει την τιμη που του εκανε σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝΤΑ.ΕΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα έχουμε να διηγούμαστε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές πως γίνεται να διοικείς χωρίς να κάνεις τίποτε.Μηδέν έργο, μηδέν σχέδιο ,μηδέν πλάνο.
    Εδώ ζούμε.Τουλάχιστον μάθαμε.
    Ας ελπίσουμε να βάλουμε όλοι μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρίως εσύ. Γίνε παράδειγμα λογικής και καλής πρόθεσης χωρίς παρωπιδες

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News