Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Καμμένος: «Αύριο θα μάθει όλη η Ελλάδα την αλήθεια με αποδείξεις»

«Αύριο πρωί 09:30 από τα γραφεία ΑΝΕΛ θα μάθει όλη η Ελλάδα την ΑΛΗΘΕΙΑ με αποδείξεις ΩΣ ΕΔΩ»

Αποκαλύψεις θα κάνει ο Πάνος Καμμένος, όπως προανήγγειλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Εγραψε χαρακτηριστικά: «Αύριο πρωί 09:30 από τα γραφεία ΑΝΕΛ θα μάθει όλη η Ελλάδα την ΑΛΗΘΕΙΑ με αποδείξεις ΩΣ ΕΔΩ».

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Πάνου Καμμένου βρίσκεται μεταξύ άλλων στις αποκαλύψεις για «παρακράτος» που έκανε η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος φέρεται να προέτρεπε τον Αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ενώπιον του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να διατάξει ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον κ. Ηλία Ζαγοραίο, να «δέσει» τα στελέχη του ομίλου των «Παραπολιτικών» για εγκληματική οργάνωση, συζήτηση που φαίνεται να έχει λάβει χώρα στο γραφείο του κ. Τσίπρα στη Βουλή. Στους «καυτούς» διαλόγους περιλαμβάνονται ακόμη κομματικές διευθετήσεις, ρουσφέτια και άλλες εξυπηρετήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News