Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Κορονοϊός: Πού εντοπίστηκαν σήμερα τα 23 νέα κρούσματα

Συνολικά ο κορονοϊός στη χώρα μας καταγράφει 3.432 κρούσματα και 192 νεκρούς

Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού. Πόσα είναι εισαγόμενα και από που. Κανένας θάνατος σήμερα. Συνολικά ο κορονοϊός στη χώρα μας καταγράφει 3.432 κρούσματα και 192 νεκρούς.

Σταθερά σε διψήφιο νούμερο παραμένουν τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα καθώς σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου ανακοινώθηκαν 23 νέα κρούσματα, την ίδια ώρα που άνοιξαν οι πύλες εισόδους της χώρας για να υποδεχθούν τουρίστες και ταξιδιώτες από το εξωτερικό.

Τα 23 νέα κρούσματα αυτά βρίσκονται διάσπαρτα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα 8 βρίσκονται στην περιοχή της Ξάνθης, 4 εισαγόμενα από τον Προμαχώνα, 4 εισαγόμενα από πτήσεις εξωτερικού, 2 εισαγόμενα από την Αλβανία, 2 στην Καστοριά και από 1 σε Ροδόπη, Κάρπαθο και Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News