Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Κύριε Μπάτση, πόσα χρόνια χρειάζεσαι για να κλείσεις τις λακκούβες «των προηγούμενων»; (ΦΩΤΟ)

Αναρωτιέμαι, αφού διοικεί ήδη σχεδόν ένα χρόνο

Σε κάθε αρνητική κριτική που δέχεται ο Δήμαρχος κ. Μπάτσης Χρήστος, ακούω τους υποστηρικτές του να αναφέρουν ότι δεν φταίει αυτός αλλά οι προηγούμενοι.

Οι προηγούμενοι φταίνε για τα σκουπίδια, οι προηγούμενοι φταίνε για τις λακκούβες, οι προηγούμενοι φταίνε για τα σπασμένα αυλάκια...

Ας δεχτώ λοιπόν ότι για όλα αυτά φταίνε οι προηγούμενοι, στους οποίους παρεμπιπτόντως καλό είναι να συμπεριλαμβάνεται και ο ίδιος, αφού ήταν τρία χρόνια Αντιδήμαρχος των προηγούμενων. Θέλω να θέσω το εξής απλό ερώτημα στον κ. Μπάτση:
 
Πόσα χρόνια χρειάζεται για να κλείσει τις λακκούβες που κατακλύζουν την Αριδαία; Οι φωτογραφίες που σας στέλνω είναι από τη γειτονιά μου, επί της οδού Αγίας Σοφίας. Και γενικά, ας μας πει ο ίδιος ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, πόσα χρόνια χρειάζονται για να διορθώσουν όσα δεν έκαναν σωστά οι προηγούμενοι;

Αναρωτιέμαι, αφού διοικεί ήδη σχεδόν ένα χρόνο...

Αναγνώστης




6 σχόλια:

  1. η εικόνα στην οδό Αγίας Σοφίας δεν αποτυπώνεται σωστά με τη φωτογραφία.Μιλάμε είναι χειρότερη από κοντά.Έχεις διαλύσει το αυτοκίνητο σου σίγουρα αν πέσεις.Με πολύ αγάπη σε όλους τους διοικούντες θα πω κάτι ταπεινά: για λακούβες στην Αριδαία δεν έχει περίοδο χάριτος κανένας.Και ο Μπίνος τα άκουγε τώρα ο Μπάτσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια στην τελικη ολη η Αριδαια ειναι χαλι, εκεινο το χρησιμο εργο δυστηχως εκανε την κατασταση ανυποφορη, οπου και να περασεις ειναι χαλια, για μενα το μεγαλυτερο προβλημα της πολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχώς όταν πας σε άλλη πόλη ντρέπεσαι για την αριδαία μας...
    Και λες από μέσα σου γιατί κι εμείς να μην έχουμε δρόμους χωρίς λακούβες?
    Ούτε αεροδρόμιο ζητάμε , ούτε λιμάνια....
    Ούτε τις λακούβες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάτε για λακκούβες εσείς που καταστρέψετε το οδόστρωμα της πόλης μας με το πρόχειρο αποχετευτικο. Όσο και να προσπαθείτε όμως μπορεί ο Μπάτσης να μη βγει δήμαρχος την επόμενη αλλά ο Μπινος έχει τελειωσει Πάρτε το αποφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όταν μιλάει ο κόσμος για τις λακούβες και την ασφαλτόστρωση δεν στέκεται σε Μπίνους και Μπάτσηδες....Διαχρονικα το θέμα τρύπες σε κεντρικούς δρόμους θυμίζει Συρία, Λιβύη.
    Όχι ευρωπαικό κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κύριος Μπατσης πρέπει να παραιτηθεί για το καλό του. Δεν το έχει. Αν δεν το κάνει με την κριτική που δέχεται σε λίγο καιρό νομίζω θα χειροδικήσει γιατί πολύ απλά δεν αντέχει την πίεση της πολιτικής που του ασκούν οι παρατάξεις και τα τοπικά μέσα.. Έπρεπε να ήταν προετοιμασμένος και για σκληρή αντιπολίτευση και την ξαφνική φιλία Αριδαία Γεγονότα με την Αλμωπία της καρδίας μας.. Αγαπητέ Κύριε Μπάτση για το καλό σας παραιτηθείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε δεν έχετε ούτε τις γνώσεις ούτε την υπομονή να που χρειάζεται σε λίγο καιρό από την πίεση που δέχεστε θα πετάτε καρέκλες στους αντίπαλους σας.... Δεν κάνετε για πολιτική είστε ωστόσο είστε καλός πατέρας και σύζυγος.. Μην συνεχίζεται για το καλό σας έργα δεν θα κάνετε πολύ άπλα γιατί δεν έχετε πολιτικές ικανότητες. Για το καλό σας αποχωρήστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News