Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Σ. Χατζηδημητρίου για πεζοδρομήσεις: «Η εισήγηση κρίνεται πρόχειρη και χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία»

Δελτίο Τύπου

ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΘ. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:

Επισημαίνω προς το Δ.Σ. και την διοίκηση του Δήμου, ότι η οδός Κύπρου (η πεζοδρόμηση της οποίας είναι έργο- απόλυτα πετυχημένο - της δικής μας δημοτικής θητείας) αποτελεί μία από τις δύο σημαντικότερες οδικές αρτηρίες της πόλης της Αριδαίας (μαζί με την οδό Καπ. Γαρέφη). Ιδιαίτερα τις Πέμπτες που λειτουργεί η Λαϊκή Αγορά ,και κλείνει η οδός Κ. Γαρέφη, αποτελεί την μοναδική οδική αρτηρία, που λειτουργεί στο κέντρο και συμβάλει αποκλειστικά στην αποσυμφόρηση της πόλης.


Η όποια απόφαση για κλείσιμό της, για την εξυπηρέτηση των καταστημάτων χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, ώστε και τα καταστήματα που υπέστησαν σημαντική οικονομική ζημιά λόγω covid-19 να εξυπηρετηθούν, και το κέντρο της πόλης να μην υποστεί κυκλοφοριακό έμφραγμα. Μια τέτοια απόφαση λοιπόν, για να είναι λειτουργική, πρέπει μελετηθεί από ειδικούς με την συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου, και να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα όλα τα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα της αντιπολίτευσης , που έχουν αποκλεισθεί εντέχνως, πλην εμφανώς, από όλες τις σχετικές συζητήσεις.

Θεωρούμε ότι οι όποιες αλλαγές επί του Πεζοδρόμου πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένες ώρες.

Η εισήγηση κρίνεται πρόχειρη και χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News